Kızılay gibi çalışıyorlar

Kızılay gibi çalışıyorlar

Kızılay gibi çalışıyorlar

Zonguldakın Ereğli ilçesinde Beşiktaş taraftarları derneğitarafından bu sene 7. si düzenlenen kan bağışı kampanyasında hedef olarakbelirlenen 283 ünite kan bağışı toplandı. Dernek başkanı Tarkan Adik kan bağışıkampanyasında kendilerini yalnız bırakmayan ve rekorun kırılmasında emeği geçenherkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ereğli de kurulduğu tarihten bu yana düzenledikleri sosyalsorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ereğli Beşiktaş taraftarlarıDerneği tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasının 7. siyoğun katılım ile amfi tiyatroda gerçekleştirildi. Cumartesi günü saat 13.00 debaşlayan kan bağışı kampanyası gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Yaklaşık283 ünite kan bağışı toplanan kampanya ile ilgili olarak açıklamada bulunanEreğli Beşiktaş taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik, Kızılay kanmerkezinde boşalan stoklara ellerinden gelen takviyeyi yapmak için gelenekselhale getirdikleri kan bağışını düzenlediklerini söyledi. Adik konuşmasındaRamazan ayından çıktık. Kızılayın şu anda depolarında kan mevcut değil.Bizde Beşiktaş taraftarları derneği olarak biliyorsunuz her sene gelenekselhale getirdik ve 7. sini yapıyoruz. Görüyorsunuz ilgi çok büyük. Bütünhalkımıza Ereğliye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tek derdimiz buradantoplanan kanlarla ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, çocuklarımıza kan temineetmek. Başka hiç bir düşüncemiz yok. Sadece Kızılayın kan deposunu doldurmak.Sosyal bir etkinliğimiz. Allah herkesten razı olsun diyorum dedi.

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği kan bağışı kampanyasınadestek için gelen Trabzon taraftarları derneği Başkanı Sadık Mercan dakonuşmasında Böyle bir gecede kan bağışı kampanyasına katıldığım için çokmemnun oldum. Aslında daha erken gelmek istiyordum. Beşiktaş ailesine kampanyaiçin teşekkür ediyorum dedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI DERNEĞİ KIZILAY GİBİ ÇALIŞIYOR

Ereğli Kızılay şube başkanı Yusuf Oktay Kızılay EreğliŞubesi olarak Beşiktaş taraftarları derneğine çok teşekkür ediyorum. Dernekbaşkanımız ve yönetimi Kızılay gibi çalışıp, elinden gelen yardımı yapmaktadır.Dernek yönetimine, üyelerine ve halkımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Kan bağışı kampanyası sabaha karşı sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 06:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER