Tekin,‘Darbeye karşı milli irade’ toplantısına katıldı

Tekin,‘Darbeye karşı milli irade’ toplantısına katıldı

Tekin,‘Darbeye karşı milli irade’ toplantısına katıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı NuriTekin, 15 Temmuz darbe girişimine tepki amaçlı, başkanlığını İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) tarafından İstanbul’da düzenlenen karşı‘DarbeyeKarşı Milli İrade’ toplantısına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı KadirTopbaş’ın başkanlığını yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği üyelerinin (TBB) 15TemmuzDarbe girişimine karşıİstanbulTaksim’de bir otelde düzenlenen ‘Darbeye Karşı Milli İrade’ toplantısınaAlaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de katılarak onlarla tek yürek oldu.

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunanAlaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Taksim’de bir oteldegerçekleştirilen “Darbeye Karşı Milliİrade Toplantısı’na TBB üyeleri olarak ellerimizde Türk bayraklarıyla katıldık.Toplantı öncesinde hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesine aitgörüntüler izledik, ardından İstiklal Marşımızı gür bir sesle okuduk. Toplantının ardından darbe girişiminin olduğu gece olayların en fazla yaşandığı yerlerdenolan İstanbul Büyükşehir Belediye binasını ziyaret ettik. Burada Taziye Anıdefterine mesajımızı yazdık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız KadirTopbaş ile birlikte şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı panonun önüne karanfilbırakarak dualar ettik. Topbaş’a yaşanan olaydan dolayı üzüntülerimizi dilegetirdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER