TTK’ya 5 bin işçi alınacak,Ereğli Devrek yolu bitecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TTK’ya 5 bin işçi alınacak,Ereğli Devrek yolu bitecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Ereğli’ye bağlı köylerde çalışmalarına devam eden Demirtaş, CHP heyeti ile birlikte sürdürdüğü seçim gezilerinde halka hitap ettiği konuşmalarda Zonguldak’ın en büyük sorununun işsizlik, göç ve ekonomik kriz olduğunu belirterek, destek verdikleri takdirde tüm bu sorunları CHP’nin çözeceğini söyledi.”

Kdz.Ereğli ‘ye bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, son olarak Çayırlı, Dedeler,Yaraşlı, Ketenciler, Kızılca ve Hamzafakıhlı’da vatandaşlarla bir araya geldi, kendisine ve partisine destek istedi.

VATANDAŞ “HAYAT ZORLAŞIYOR, DEĞİŞİM ŞARTOLDU”

Demirtaş’a ziyaretlerde CHP ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve partinin kıdemli isimlerinden Yaşar Balcı ve Semih Özkök’ün yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etti. CHP heyetine köylerde yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşlar geçim sıkıntısı, işsizlik, göç ve ülkenin içinde bulunduğu terör gibi sıkıntıları dile getirerek, “Gün geçtikçe hayat zorlaşıyor, ülkede değişim şart oldu. Oyumuz sizedir” sözleri ile CHP’ye tam destek sözü verdiler.

DEMİRTAŞ VATANDAŞI YERİNDE DİNLEDİ, “ÇÖZÜM CHP” DEDİ

Ziyaretlere ilk olarak Çayırlı Köyü’nden başlayan Demirtaş ve beraberindekiler burada kurulan Pazar’ı ziyaret etti. Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Demirtaş, kendisine iletilen sıkıntıları dinledi ve çözümü konusunda elinden ne geliyorsa yapacağını ifade etti.

Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Dedeler Köyü’ne giden Demirtaş, burada halka seslendi. Konuşmasında Zonguldak’ın en büyük sorununun işsizlik, göç ve ekonomik kriz olduğunu belirten Demirtaş, tüm bunların sorumlusunun ise AK Parti hükümeti olduğunu dile getirdi. Demirtaş, AK Parti’nin 13 yıldır Zonguldak’ın hiçbir sorununa çare bulamadığını ve bu nedenle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara gelme ihtimalinin olmadığını belirttiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“TTK’YA 5 BİN İŞÇİ ALINACAK, TERSANELER CANLANACAK, EREĞLİ DEVREK YOLU BİTECEK”

“1 Kasım’dan sonra CHP koalisyonla iktidara gelecek ve Zonguldak’ın işsizlik sorununu biz çözeceğiz. TTK’ya 5 bin işçi alacağız. Yine Ereğli’deki tersanelerimizi canlandıracağız. Yılan hikayesine dönen Ereğli-Devrek yolunu bir yılda bitireceğiz. Bunun için köylerimizden daha güçlü destek bekliyoruz. Geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin bu seçimde herkesten CHP´ ye bir oy istiyoruz.”

“TERÖR AKP’NİN YANLIŞ POLİTİKALRININ SONUCUDUR, BİZ DÜZELTECEĞİZ”

Demirtaş, daha sonra köy gezilerine devam ederek, Yaraşlıyörük, Ketenciler ve Kızılca’ya gitti. Demirtaş, buralarda yaptığı konuşmalarda da genel olarak Zonguldak’ın sıkıntılarına değindi. AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerine saygı duymadığını bu nedenle ortaya çıkan krizde ülkede terör olaylarının arttığını ve her gün ülkenin dört bir tarafındaki evlere ateş düştüğünü söyleyen Demirtaş, “Terörün en önemli sorumlusu uyguladığı yanlış politikalar ile PKK´ya destek veren AKP’dir. İŞİD terörü de AKP’nin yanlış Suriye politikasının bir sonucudur. Suriye sınırı adeta kevgire dönmüş vaziyette. Bizim insanlarımız işsiz iken AKP 2 buçuk milyon Suriyeliyi Türkiye’ye aldı. Tüm bunlara bakarak halkımız en güzel cevabı sandıkta verecektir. İnşallah 1 Kasım sonrasında CHP koalisyonla iktidara geldiğinde tüm bu sorunları çözeceğiz ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER