Yeni üyelerini bekliyor

Zonguldak’ta çoğunluğunu Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Latino De Diamente dans topluluğu yeni üyelerini bekliyor.

Yeni üyelerini bekliyor
İHA-Zonguldak’ta çoğunluğunu Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Latino De Diamente dans topluluğu yeni üyelerini bekliyor. 

Zonguldak’ta çoğunluğunu Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Latino De Diamente dans topluluğu, Zonguldak’ta latin dansını sevdirmeye çalışıyor. Latin dansının sıcaklığını Zonguldaklı vatandaşlara hissettirmeyi planlayan Latino de Diamente dans topluluğu, Esas 67 Burda AVM’de açtıkları stantla yeni üyelerini bekliyor. Daha önce AVM içerisinde sundukları gösterilerle vatandaşlardan tam not alan dans grubu bu yıl da yeni yetiştireceği dansçılarla yeni gösteriler yapmayı planlıyor. Latino De Diamente dans grubu başkanı Rıza Umut Angın ise Zonguldaklı vatandaşlara latin dansını sevdirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Dans dersi verdiğimiz insanlar yeterli seviyeye geldikten sonra birlikte dans gösterileri sergiliyoruz. Bu sene içerisinde yeni gösterilerimiz olacak. Umarım katılımda bulunacak arkadaşlarımız da bizler gibi bu heyecanı yaşıyordur” dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER