Bakan Yardımcısı Yerlikaya öğrenci yurdunda

Bakan Yardımcısı Yerlikaya öğrenci yurdunda

Bakan Yardımcısı Yerlikaya öğrenci yurdunda

Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya Valilik ziyaretinin ardından İncivez’de KHK’ya ait olan Abdullah Sabri Efendi Yurdu’nu ziyaret ederek üniversiteli öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Zonguldak’a geldik. Merkez ve ilçelerinde bir kısım programlarımız oldu. Bakanlığımızın yaptırımlarını görmek imkanı oldu hemde bakanlığımızın kendi kurumların görerek bu alanlardaki eksikliklerimizi görmek, yatırımlarımız ı değerlendirmek, hem de bir vesileyle 31 Mart seçimleri nedeniyle milletvekillerimizle ve il başkanımızla, belediye başkan adaylarımızla esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz oldu ve çok verimli geçti. Yapacak olduğumuz icraatları, Cumhurbaşkanımızın vizyonu, misyonunu öngörüsünü vatandaşlarımızla paylaşmak için geldik. Bunu başta da söyledik. Milleti zillete düşürmek isteyen zillet ittifakına karşı dik ve vakur duruşumuzla Cumhurbaşkanımızın yanında olacağımızı, olmamız gerektiğini anlattık, anlatmaya devam ediyoruz. Biz hizmetlerin partisiyiz. Biz millete efendilik değil millete hizmetkar olmak için sahalardayız. Dün batıdaydık, bugün doğuda. Dün kuzeydeydik bugün güneydeyiz. Türkiye’nin her yalanını gidip tespit ederek çalışıyoruz. Türkiye’nin her tarafının güvenli olduğunu gösteriyoruz,anlatıyoruz. Yatırımlarımız anlatıyoruz. İşte bugünde öğrenci yurdundayız. Ve bu uzun yıların emeğin güzelliklerini görüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta aydınlık bir Türkiye, aydınlık bir Zonguldak göreceğiz, 10 yıldan beri burada bir belediye başkanı var ve ilimize baktığımızda merkezi idareni yapmış olduğu hizmet dışında her hangi bir hizmet görmeniz mümkün değil. Belediye eliyle yapılmış bir hizmet görmek mümkün değil. Bizde diyoruz ki yeni bir milat olsun, gelin bir olalım ve AK Parti’nin belediye başkanı adaylarımızla yürüyelim ve bakın aradaki farkı görün”

Gazetecilerin Stadyum konusundaki sorusunu yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, “Sayın Cumhurbaşkanınızın tasarrufları vardır. Mutlaka ve gerekli açıklamaları yapacaktır” şeklinde cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER