Başkan Akdemir Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Akdemir Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Akdemir, mesajında, hak ve özgürlüklerinden yoksun bırakılmış toplumların ayakta kalmaları ve yaşamalarının mümkün olmadığını aktardı.

"Cumhuriyet, dili, bayrağı, marşı ve temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ifade eder." ifadelerini kullanan Akdemir, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan milli mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın, inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Büyük bir gururla kutladığımız Cumhuriyet'imizin 95'inci kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk'ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyet'in tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyorum."

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER