BAŞKAN TOSUN, MÜFTÜ DURGUN’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOSUN, MÜFTÜ DURGUN’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOSUN, MÜFTÜ DURGUN’U ZİYARET ETTİ

Zonguldak MüftüAşır Durgun'u ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  sosyal mesafeye uymaya ve maske takmaya devam etmeleri uyarısında bulunarak, iki dalgaya dikkat çekti.
 AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ile birlikte Zonguldak'a Tunceli'den atanarak görevine başlayan İl Müftüsü Aşır durgun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette Aşır Duygun'a görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Çok kıymetli müftümüz Zonguldak'a yeni geldi ve kendisini ziyaret edelim dedik hasbihal edelim istedik. İl Genel Meclisi Başkanımla beraber. Tabii burada Zonguldak'ta bundan sonra daha güzel işler yapacağız karşılıklı müftülükçe beraber yapılması gereken tüm hizmetleri gerçekleştireceğiz. Kendinden bize istekleri vaesa bizim onlara ne yapmamız gerekiyorsa Zonguldak için onları yapacağız ve beraber çalışacağız. Bugün kendisini bir ziyaret edelim istedik" dedi. 

ZEKİ TOSUN'DAN İKİNCİ DALGA UYARISI. ELİMİZE DE BAZI ŞEYLER OLMAYA BAŞLIYOR LÜTFEN DİKKAT
 Konuşmasında Covid-19 konusunda 2. dalga uyarısında bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun vatandaşları maske takmaya ve sosyal mesafe kurallarına uymaya davet ederek şunları ifade etti'; "Tabii ben buradan bu fırsatta beraber tekrar Zonguldaklı hemşerilerini Covid-19 ile ilgili uyarıda bulunmak istiyorum. Şu anda bu olayı geçti diye sakın zannetmeyin maske takmaya ve sosyal mesafemize dikkat edelim. Mücadelemiz dünyaya örnek bir çalışma oldu. Ancak bu saatten sonra biraz daha dikkatli olmalıyız öünkü ikinci dalgadan bahsediliyor, televizyonlardan da takip ediyorsunuz. İlimize de bazı şeyler olmaya başlamış gibi gözüküyor. Bunun için lütfen sizler de bütün Zonguldaklı hemşerilerimiz biraz daha dikkatli olsunlar" 
 

DURGUN: HALKIMIZA EN GÜZEL DİN HİZMETLERİNİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ 
Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. "Ben de değerli başkanım ve aynı zamanda il Genel Meclisi Başkanıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah burada devletimizin ve Diyanet İşleri Başkanımızın tebliğ etmiş olduğu dini hizmetleri en güzel şekilde herhangi bir ayrım gözetmeksizin yerine getirmeye çalışacağız. Bu hizmetlerinizi yaparken de önümüzde bir takım engeller varsa da bu engelleri inşallah Sayın Başkanımız ve diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri yetkilileri ile birlikte Allah'ın izniyle halkımızın da desteğiyle yürütmeye ve aşmaya, vatandaşlarımıza da kendi alanımızla ilgili dini hizmetler konusunda vatandaşlarımızı hem bilgilendirmeye hem de konuyla alakalı her türlü iş ve işlemleri yürütmeye çalışacağız." Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER