Başkan'dan Bin Öğrenciye Destek

Başkan’dan Bin Öğrenciye Destek

Başkan'dan Bin Öğrenciye Destek

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, okul müdürleri tarafından belirlenen, ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Eğitime ve öğretime her zaman katkılarının devam edeceğini belirten Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz;“Öğrencilerimizin Eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla, Çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp, ailelerin bir nebze olsun yükünü hafifletebilmek için yaklaşık 1000 tane kırtasiye seti hazırladık.Okul Müdürlerimizin belirlediği listelere göre çocuklarımıza hediye ettik. Bir Milletin okur-yazarlık oranı ne kadar yüksek olursa o millet o derece kalkınır. Kendimize, ailemize, çevremize, ulusumuza, insanlığa yararlı olmak okuma yazma öğrenmekle başlar. Birey olarak başarılı olmak için en başta Eğitimli olmak zorundayız. Okuyarak öğrenmek dinleyerek öğrenmekten daha kalıcı ve önemlidir. Kişilerin önce kendisine sonra aile ve çevresine yararlı olmaları ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmemiz de okumakla ve eğitimle gerçekleşir. Hayırlı olsun Güle güle kullansınlar. ’dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök Her zaman Eğitimin ve Eğitimcinin yanında olduğu ve Eğitime verdiği destekler için Başkan Kerim Yılmaz’a Teşekkür etti.

Çantalarını ve kırtasiye seti hediyelerini alan öğrenciler çok mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanına teşekkür ettiler. 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER