BEÜ,Tercih Fuarı'na Antalya'da Katıldı.

BEÜ,Tercih Fuarı'na Antalya'da Katıldı.

BEÜ,Tercih Fuarı'na Antalya'da Katıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 23 Temmuz Pazar günü düzenlenen Antalya Üniversite Tercih Fuarına katıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarında, Doğru Tercih, Meslek Tanıtımı ve Yurtdışı Eğitimi gibi konularda üniversitelerin rektörleri ve akademisyenlerinin katıldığı 10 seminer programı da düzenlenerek adaylar, bilinçli tercih yapma olanağına sahip oldu.
Fuar, Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversitelerini bir araya getirerek, üniversite adaylarına ve velilere doğru tercih imkanı sundu. Fuar alanına gelen adaylar ve veliler, temsilciler ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, uluslararası değişim programları, çiftanadal, yandal, yatay/dikey geçiş vb. konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldular.

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 12:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 7 yıl Önce

Bir üniversite öğrencisi tercih yaparken sadece eğitime bakmaz. Sosyal yaşama, bir evde kalsa vereceği kira ücretine, arta kalan zamanlarında çalışıp hem sosyalleşme hem de para kazanıp ailesine yük olmamaya bakar. Siz bunları nasıl anlatacaksınız tercih yapacak öğrencilere? Erasmus ile yurtdışına öğrenci gönderebilme imkanlarını anlatmak da önemlidir. Yabancı dil ile eğitimi ne kadar başarılı verebiliyorsunuz, bunları da anlatabilmeniz gerekir.

SIRADAKİ HABER