BU PARKURA İLK KEZ GELİYORUZ

BU PARKURA İLK KEZ GELİYORUZ

BU PARKURA İLK KEZ GELİYORUZ

Pazar günü Gaca mevkiinde zorlu parkurda gerçekleştirilen safari’ye; Zonguldak Off-Road Kulübü Başkanı Şükrü Velioğlu ve üyeleri, Düzce Of-Road Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak ve üyeleri, Kdz.Ereğli Off-Road Kulübü üyeleri ile Alaplı Off-Road Kulübü üyeleri, arazi araçlarıyla birlikte katıldılar.

Düzce, Ereğli ve Alaplı’dan gelen konuk off-roadçıları Kozlu yolunda Zonguldak Off-road kulübü üyeleri karşılayarak hoş geldin dedi.

Buradan birlikte Çaydamar Mahallesi’ndeki buluşma noktasına geçen off-roadçılara, çay ikram edildi. Off-roadçılar burada birbirleriyle tanıştılar, birlikte sohbet ettiler. Ardandın Gaca mevkiinde konvoylar halinde hareket edildi.

Zonguldak Off-Road Kulübü Üyesi Özkan Uzun parkura hareket öncesinde, Zonguldak Off-Road Kulübü Üyesi Emre Demir’de araç içinde parkura hareket halindeyken zorlu parkurla ilgili bilgiler verdi

Yaklaşık 30 dolayında 4+4 aracıyla safariye katılan Off-Roadcılar, zorlu parkurları birlikte aştılar.

Derinliği neredeyse 1 metreyi bulan göletli ve çamurlu çukurlar, kanallı ve çukurlu yollar ile şiddetli yağış altında iyice çamur hale gelen parkurda, arazi araçları performanslarının en üst noktasına ulaştılar.

Özel olarak hazırlanan parkurda ilerlemeye çalışan arazi araçları kimi zaman zor anlar yaşadılar. Araç sürücüleri çamurlu yolarda çoğu zaman aracın kontrolünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldılar.

Çamurlu yollardan çıkamayan araçları ise diğer arazi araçları önlerinde vinç halatlarla çekerek kurtardılar.

Kimi araz araçları ise diğer arazi araçları tarafından çekilerek çamurdan kurtarıldı.

Birlik, beraberlik, dayanışmanın en üst noktaya ulaştığı safariye katılan off-roadcılar, güzel ev güzel olduğu kadarda zorlu olan safariyi yaşamanın mutluluğunu yaşadılar.

GÜZEL BİR ETAP OLACAK

Parkurea çıkmadan önce açıklama yapan Zonguldak Off-Road Kulübü Başkanı Şükrü Velioğlu, “Düzce, Ereğli ve Alaplı’dan konuklarımız var. Burada iki tane etabımız var. Burada da güzel çamurlar var. İnşallah yolda kalmadan kazasız belasız çıkacağız.” Dedi.

 HAVA DA OFF-ROAD İÇİN OLDUKÇA MÜSAİT

Ereğli Off-Road Kulübü üyesi Fatih Malhatun’da, “Biz Kzd.Ereğli Off-Road kulübü olarak Zonguldak Off-Road Kulübü’nün daveti ile buradayız. Düzce Off-Road ve Alaplı Off-Roadcılar ile birlikte. Güzel bir etkinlik olacak. Hava da off-Road için oldukça müsait. İnşallah kazasız belasız emniyetle bugün buradan evlerimize huzurlu bir şekilde döneceğiz” diye konuştu.

BU PARKURA İLK KEZ GELİYORUZ

Son olarak Düzce Off-Road Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak ise, “Bu parkura ilk kez geliyoruz. Zonguldak Off-Road kulübünün misafiri olarak buradayız. Sağ olsunlar bizi davet ettiler. Hep onlar geliyorlardı bize. Bu seferde biz onlara geldik. Teşekkür ediyorum kendilerine” dedi.

Zorlu parkur sonrasında Off-Roadcılar, Zonguldak kent ormanında piknik yaparak stres attılar. Son olarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER