Cinsel İstismar Suçundan Tutuksuz Yargılandı.

Cinsel İstismar Suçundan Tutuksuz Yargılandı.

Cinsel İstismar Suçundan Tutuksuz Yargılandı.

Zonguldakta cinsel istismar suçundan tutuksuz yargılanan sanık, yeterli delil bulunmadığı dolayısıyla Şüpheden sanık yararlanır ilkesi gereğince beraat etti.
İddialara göre olay Gökçebey ilçesinde meydana geldi. 20 yaşındaki evli O.Y., kendisiyle aynı yaştaki B.B.ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Geçen yıl Haziran ayında B.B. ile rızası dışında ilişkiye giren O.Y., daha sonra genç kızın rızası dahilinde tekrar ilişkiye girdi. Bir süre sonra da arkadaşlıklarını sonlandırdı.
Bunun üzerine B.B. jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan O.Y., gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Nitelikli cinsel istismar ve Kişi hürriyetini yoksun kılma suçlamalarıyla Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hazır bulunan sanık, suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme, sanığın üzerine atılı suçu işlediğine dair zorlama izine rastlanılmadığı, her türlü şüpheden uzak delil elde edilemediğine kanaat getirerek Şüpheden sanık yararlanır ilkesi gereğince beraatine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER