“EREĞLİ’NİN TANITIMA İHTİYACI VAR!”

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU, “EREĞLİ’NİN TANITIMA İHTİYACI VAR!”

“EREĞLİ’NİN TANITIMA İHTİYACI VAR!”

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, toplantıda yaptığı  konuşmada,  kendisinin ilk kez festivale katılacağını ifade ederek şunları söyledi:

“Festivalin ayak seslerine baktığımızda, elimize davetiyeyi aldığımızda oldukça güzel bir festival olacağını düşünüyorum. Burada bir mutfak vardır. Bizler geliyoruz katılıyoruz ama işlerin bu aşamaya gelmesinde emek çeken değerli başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve belediye çalışanları vardır. Ben hassaten o arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum böyle güzel bir program yaptıkları için.

Geçenlerde belediye başkanımıza bir konudan bahsettim. ‘Şıh uçmaz, müritleri uçurur’ diye bir laf vardır. Belediye başkanımız başarılı bir belediye başkanı ama başarı önce kadroyu oluşturmaktan başlar. İdarecilikteki temel husustur, kadronuz iyi oluştuysa siz de rahat edersiniz. Belediye Başkanımızı bu açıdan tebrik ediyorum, değerli bir kadro oluşturmuş.

Ereğli’nin tanıtıma ihtiyacı var. Eskiden bunu broşürlerle yapıyorduk. Şimdi görüyorum ki bu iş biraz daha profesyonelleşti. Buraya iki you tuber getiriyorsunuz, üç fotoğraf çekiyor. Geçen gün bir haber kanalındaki yarışmada bir soru sorulmasının ardından bir sürü arkadaşım aradı Ereğli’de böyle bir şey oldu mu diye. Dolayısıyla gerek sosyal medya, gerekse basını iyi kullanmamız gerekiyor. Ben Ereğli’de sevinerek görüyorum ki basında değerli arkadaşlarımız var.

Dünden beri şunu da gördüm. Belki festival sonunda bu görüşüm değişmez mi bilmiyorum. Dün başladık biz, davetiyelerin hiç birinde bu etkinlikler yoktu. Zaman içerisinde öyle bir hedef koymalıyız ki, üç gün değil, haftaya yayılmasında fayda olabilir. Ben hayatımda bir felsefeyi kabul ederim. Mış gibi yapılmaz. Burada güzel bir festival yapılıyor. İnsanlarımız çalışma zamanında çalışacak, dinlenme zamanında dinlenecek, eğlenme zamanında da dinlenecek.  Biz çalışırken arkadaşlarımızı zorluyoruz, ama bu festivallerde ilçelere değişik bir renk katılması anlamında tüm vatandaşlarımızı bu festivale katılmalarını diliyorum. Bize düşen görev de sağlık tedbirleri, güvenlik tedbirleri. Biz de bu açıdan elimizden geleni yapacağız. Festivalimiz hayırlı olsun. Ben de mümkün olduğu kadar katılacağım, Ereğli’ye yakışan bir festival olması dileğiyle emeği geçenleri kutluyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER