GEZEN SİNEMA TIRI KİLİMLİDE HEM İZLETTİ HEM DİNLETTİ

GEZEN SİNEMA TIRI KİLİMLİDE HEM İZLETTİ HEM DİNLETTİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nce hayata geçirilen “Gezen Sinema Tırı”, 3 gün boyunca açık havada sinema etkinliği gerçekleştirilken, aynı zamanda 3 gün boyunca da Kilimli Belediyesi tarafından konser etkinliği düzenlendi.

Çocuklar için animasyon ve yetişkinler için ise sevilen Türk filmleri üç gün boyunca her akşam Gültekin Parlar sahil parkında gösterime sunuldu. Kilimlililer 3 gün boyunca açık havada sinema izleyerek stres attılar eğlendiler. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen sinema etkinliklerinde Kilimlililer oldukça eğlendi vakit geçirdi.

Her akşam Gültekin Parlar Sahil Parkı'nda ise Zonguldak'ın tanınmış sanatçısı Cengizhan Soysal tarafından konser düzenlendi. Cengizhan Soysal konserde sevilen şarkıları seslendirerek Kilimlililere unutulmaz anlar yaşattı. Kilimlililer konser sırasında alkışlayarak ritim tuttular oynayarak stres attılar. Sanatçı Cengizhan Soysal konser sonunda yaptığı açıklamada pandemi döneminde insanların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek konser etkinliği düzenleyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a teşekkür ettiğini ifade etti. Gezen sinema tır'ı etkinliklerine Kozluk ve geride devam edecek.



 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER