İngiliz Ayak Oyunu Demişti. Başoğlunu Ağırladı.

İngiliz Ayak Oyunu Demişti. Başoğlunu Ağırladı.

İngiliz Ayak Oyunu Demişti. Başoğlunu Ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma eski ilçe başkanı ve CHP il başkan adayı Umut Başoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanlığına atanan Fikret Zaman’ı ziyaret etti.

Başoğlu ziyaretiyle ilgili“6 Ocak’ta yapılacak olan il kongremiz, Zonguldak’a ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ayrıca 2018 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yapılacak olan il kongresi öncesinde ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz.Bu çerçevede cumartesi günü Ereğli, Alaplı ve Kozlu ilçelerini ziyaret ettik. Bugün ise Kilimli, Merkez, Devrek ve Gökçebey ilçe başkanlıklarına ziyarette bulunduk. Ziyaretlerin amacı, Partililerimizle istişare etmek ve ayrıca il Başkanlığı konusunda desteklerini istemektir. Tüm istişareler sona erdikten sonra yarın il Başkanlığı adaylığı konusunda açıklama yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Umut Başoğlu il başkanlığına aday olmak için bir yola çıkmıştır. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Bizleri ziyarete gelmiştir ve olması gereken de budur. Yapılacak olan il kongresinde başta ülkemize ve Zonguldakımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER