Köksal Toptan, kütüphane ve etüt salonu açıldı

Köksal Toptan, kütüphane ve etüt salonu açıldı

Köksal Toptan, kütüphane ve etüt salonu açıldı

TBMM Eski Başkanı,Kamu Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, kendi kütüphanesinde bulunan kitaplarını mezun olduğu Mehmet Çelikel Lisesi'ne hediye etmişti. Ve hediye edilen bu kitaplarla birlikte okulda 'Köksal Toptan kütüphane ve etüt salonu kuruldu.
Köksal toptan, kendi adını taşıyan kütüphane ve etüt salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine, Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu İl Başkanı Zeki tosun , İl Milli Eğitim Müdürü Murat kapıcı ,memur Sen İl Başkanı Kamuran askar, Zonguldak Spor kulüp başkanı Süleyman Caner ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı.
Ardından okul Müdürü İsmail Aşkar konuşma yaptı. Slayt gösterisyle hem Köksal toptan hem de eşi saime toplan:ın hayatı anlatıldı ve ardından Köksal toptan ve eşi Saime toptan öğrencilere hitaben konuşma yaptılar birlikte sohbet ettiler.

Köksal toptan yaptığı konuşmada,’bu okula ve çevresinde ne zaman gelsen ayrı bir heyecan duyuyorum. Bu okulda okudum dönemlerde şartlar çok iyi değildi. Okul ve şartlar iyi olduğunda başarılı olmamak mümkün değildir. Şimdiki şartlar gerçekten çok güzel ve çok şanslısınız çocuklar. Çok büyük hayaller kurmanız lazım. Siz hayal kurmazsan IES Alman kurar Japon kurar İngiliz kurar.O yüzden hayallerin büyük olsun ve başarılı olmanızı canı gönülden istiyorum dedi

Saime toptan da konuşmasında “Çelikel lisesi nde zaman” isimli şiirini okudu ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Söyleşi öğrencilerin soru sormasına devam etti.

Okul Müdürü İsmail Aşkar Köksal toptan değişimi toplana karakalem çalışması hediye takdim etti.

ardından Köksal toptan ve eşi Saime toptan, Vali Erdoğan Bektaş ve milletvekilleri ile birlikte kendi adını taşıyan kütüphane ve etüt salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER