Madencinin desteği operasyon bölgesinde

Madencinin desteği operasyon bölgesinde

Madencinin desteği operasyon bölgesinde

Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyesi işçiler ile GMİS Yöneticileri ve Personelinin Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla düzenlediği kampanya ile alınan araç operasyon bölgesine ulaştı.
Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyesi işçiler ile GMİS Yöneticileri ve Personelinin Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden Güvenlik Güçlerimize destek amacıyla düzenlediği kampanya ile TSKnın talebi doğrultusunda alınan araç 7 Mart 2018 tarihinde Zonguldak Valilik Alanında düzenlenen bir törenle operasyon bölgesine gönderilmişti.
Arazi aracı ile yardım ve destek malzemeleri, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal tarafından Hatay Sınırında Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edildi.
GMİS Yöneticileri, maden işçilerinin katkılarıyla alınan arazi aracı ve 110 adet powerbanktan oluşan destek malzemesi ile Zonguldak Valiliği tarafından gönderilen giyim eşyalarını, 9 Mart 2018 tarihinde Hataya giderek Hatay Valiliği aracılığıyla 39uncu Mekanize Piyade Tugayı 4üncü Hudut Bölük Komutanlığına Reyhanlı Cilvegözü Hudut Kapısında teslim ettiler.
GMİS Yöneticileri, maden işçileri ve Zonguldak halkının selamlarını ve destek duygularını ilettiler ve askerimizin moralini yüksek görmüş olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER