MHP HEYETİNDEN ÇOŞKUN'A ZİYARET

MHP HEYETİNDEN ÇOŞKUN'A ZİYARET

MHP HEYETİNDEN ÇOŞKUN'A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Esnaf v e Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.
Ziyarette; MHP İl Başkanı Varol Demirköse’nin yanı sıra MHP Merkez ilçe Başkanlığı’na adı geçen Süleyman Erbay, İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve İl yöneticileri de hazır bulundu.
MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun; “MHP İl yöneticilere ziyarete geldiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntılarını kendilerine anlatacağız,  aynı zamanda da Zonguldak’ın nabzını tutacağız.”” dedi.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse de yaptığı konuşmada, “Öncelikle biz Zonguldaklıyız ve Zonguldak’ta her zaman söylediğimiz gibi evinden besmeleyle çıkıp, dükkanını açıp siftah yapamasa bile buna da şükür diyenlerin memleketi. Zonguldak bir maden kenti ama Zonguldak’ın bir tek ekonomisi madenlere de bağlı değil. Zonguldak’ta baktığınız zaman ekonominin yapı taşı esnaflarımızdır. Tabiki esnafların durumu ile ilgili Sayın başkanımızla istişarelerini yapacağız. Ne yapabiliriz ona bakacağız. Bu gün Zonguldak’ta baktığınız zaman her yerde dükkanlar açılıyor iyi umutla görüyoruz ama aynı zamanda da o kadar dükkan kapanıyor. Bunu da yorumlamamız gerekiyor. Çay ocaklarının çoğalması ekonominin iyiye gittiğini de göstermiyor. Bu bağlamda bakacağız, neler yapabiliriz, ne yapmalıyız. Bu büyük alış veriş merkezlerinin durumunu dikkat edeceğiz.Alış veriş merkezlerinin küçük esnafa artısı, eksisi ne olur buna bakacağız. Bu süreçten sonra üzerimize ne düşüyorsa bununla ilgili çalışma yapacağız.” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER