Öğrenciler ‘Emniyet’te!

Öğrenciler ‘Emniyet’te!

Öğrenciler ‘Emniyet’te!

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında programlar devam ediyor. 
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Gülsüm Uğur, Muhabere Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Rüzgarlımeşe İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri ile bir araya geldiler. 
Muhabere Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, 4-B sınıfı öğrencileri görsel eğitim almış oldular. 
Öğrencilere Muhabere Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım tarafından uygulamalı olarak 155 Polis İmdat hattı, Telsiz Haberleşme  Sistemi, 11 adet Plaka tanıma sistemleri ve 166 adet Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerasıyla 7/24 görev yapan Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Haber Merkezi, İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği’ne ait Aselsan Serçe ile Dji Mavic 2 model dronelerin tanıtımı gerçekleştirildi. 
Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette öğrenciler, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne şubelerin çalışmalarını da öğrenmiş oldular. 
Ziyaretin verimli geçtiğini söyleyen Okul Müdürü Ferit Karadayı, Emniyet Teşkilatını da teşekkür ederek şöyle konuştu: “4-B sınıfı öğrencilerimiz İl Emniyet müdürlüğümüzün MOBESE bölümünü ziyarete geldiler, gezdirildi. Önemli olan bu birim çocuklarımıza tanıtıldı, görsel olarak da çocuklarımız çalışmaların nasıl yapıldığını gösterdiler. Okulumuz arına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir uygulama oldu. Çocuklarımız MOBESE sistemini öğrenmiş oldu” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER