“Şehrimizin her karışını geziyoruz“

“Şehrimizin her karışını geziyoruz“

“Şehrimizin her karışını geziyoruz“

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim öncesinde, esnaf ve vatandaşlara destek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti adayı Alan, Kenetci İş hanı ve Gazipaşa Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek, hem sohbet etti, hem de seçim için destek istedi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, il ve merkez ilçe yöneticilerin de katıldığı seçim ziyaretlerinde Alan’ı esnaf ve vatandaşların güler yüzle karşıladıkları gözlendi.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak’ın hizmet beklediğini ve bu hizmeti getirecek genç bir ekiple yola çıktıklarını söyledi.

Zonguldak’ın her karışını gezerek 31 Mart akşamı başarılı olacaklarını kaydeden Belediye Başkan adayı Alan, 7/24 vatandaşın emrinde olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi.

“ZONGULDAK ARTIK HİZMET BEKLİYOR”

“Şehrimizin her karışını geziyoruz. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, dertlerini dinliyoruz, desteklerini istiyoruz. 31 Mart’a kadar böyle devam edecek inşallah. Vatandaşlarımız da inşallah gerekli teveccühü gösterecek benim buna inancım tam. Zonguldak artık hizmet bekliyor, bizler de bu hizmeti getirecek, inanmış ak kadrolarız. Tüm teşkilatımızla vatandaşlarımızın huzurundayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il, ilçe yönetimlerimiz, mahalle teşkilatlarımız 7/24 vatandaşımızın emrindeyiz. İnşallah bu azim, inanç bize başarıyı getirecek, tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER