Sendika istediği için aday oldu

Sendika istediği için aday oldu

Sendika istediği için aday oldu

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Sağlık Sen genel başkan vekili Semih Durmuş’un Zonguldak ziyaretini değerlendirdi. 

Kara, ziyarete ilişkin şunları söyledi:

“Semih Durmuş Zonguldak'ta memur sendikacılığı da çığır açacak Ankara'ya gitmiş olan bir kardeşimizdir. Ankara'da da hakikaten tüm illerin teveccühünü kazanarak şu ana kadar başkanlığına en iyi şekilde yürüterek Zonguldak’ırmızı en iyi şekilde temsil etmiş bir arkadaşımızdır.  Semih Durmuş yoğun İşleri olmasına rağmen bizleri kırmayarak özellikle Sayın valimizin ziyaretini önemsediği için ve onun akabinde ilimize atanan bürokratlarının ziyaret etmek yine 24 Haziran seçimlerini de hayırlı olsun demek için siyasileri de ziyaret etti. ve bunun akabinde de temsilciler kurulu toplantısı yaparak toplantında da semih Durmuş Sağlık-Sen Genel Başkanlığı Adaylığını da açıklamış oldu. Biz de bu vesileyle Semih Durmuş'un şu ana kadar yanında olduğumuzu belirtmek ve bundan sonra da Başkan olsa da olmasa da sonuna kadar yanında olacağımızı ifade ederek arkadaşınıza gece saat 24 00 civarında Ankara  uğurladık. Allah bu saatten sonra yapacağı tüm işlerde hayırlı kılsın, Allah yolunu açık etsin ve kendisine zonguldak sağlık çalışanları adına başarılar diliyoruz.


Semih Durmuş’un genel başkan olacağına yürekten inanıyoruz ve bu konuda hiç bir sıkıntı çıkacağını da ihtimal vermiyoruz. Semih Durmuş zaten tüm sağlık camiasının teveccühünü kazanmış bir arkadaşımızdır. Tabanının isteğiyle illerimizin Sağlık-Sen genel merkezimizde şu an belki yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı özellikle Semih Durmuş'un çıkmasını istemesinden dolayı seni başkanımız Sağlık-Sen genel başkan adayí oldu. Sendika istediği için bu arkadaşımız genel başkan adayı olmuştur ve eşyalar İyi bir ekip kurarak şu anda yaşamış olduğun sıkıntıları inşallah bizlere yaşatmaz. Ben bundan sonra sağlıktan camiasının daha ileriye gitmesi, bugün Türkiye'nin yeni bir vizyon olması nedeniyle Sağlık-Sen’de yeni bir vizyon a gelmesi gerekiyordu. Bu nedenle de iyi bir ekip kurarak sağlık-sen camiasında Erdemliler hareketini en iyi şekilde temsil edeceğine ümit ediyoruz.”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER