Terzi TTK'da çalışmıyor, maaş alıyor!

Terzi TTK'da çalışmıyor, maaş alıyor!

İl Genel Meclisi haziran ayı dördüncü birleşimi AK Parti ve CHP grup başkan vekillerinin  ateşli tartışmalarına sahne oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Zonguldak mitinginin ardından yerel basını demeç veren Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanı Fikret Zaman’ın ‘inşallah, maşallah dualarla miting yaptı’ sözlerine AK Partili İsmail Terzi’den sert tepki geldi.

Terzi, “Cumhurbaşkanı Zonguldak’a geldi. Burada vaatlerde bulundu. Bunların en önemlisi Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun hiç alınmasıydı. İkincisi ise Lauvar alanında yapılacak olan ‘Millet Bahçesi’dir. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Ancak devlet kendi görevinin yanı sıra görevini yapamayan yerel yönetimlerin görevinide üstleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman, Cumhurbaşkanının vaatlerine karşı açıklamalarda bulunmuştur. Genel Maden işleri Sendikası dik dursun derken işçi alımına karşıma çıksın? CHP’liler hala her şeyi eskisi gibi zannediyor. Herhalde madenci düdük çaldığında anıt eskisi gibi toplamıyor” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman’da, “anlamak için bilgiler beyinde olur. İsmail Terzi, Türkiye Taşkömürü Kurumundan maaş alıyor. Çalışıyor diyemeyiz. CHP kurumsal partidir vereceğim cevap bu kadardır” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER