VALİ ÇINAR, YALÇIN VE YÖNETİMİNE BAŞARI DİLEDİ

VALİ ÇINAR, YALÇIN VE YÖNETİMİNE BAŞARI DİLEDİ

VALİ ÇINAR, YALÇIN VE YÖNETİMİNE BAŞARI DİLEDİ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Başkan Yardımcıları ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili TSO’dan yapılan yazılı açıklama şöyle denildi:
“Merhum Yönetim Kurulu Başkanımız ve Onursal Başkanımız Yaşar Tetiker’in vefat etmesinin ardından gerçekleştirilen seçimle Yönetim Kurulu Başkanı olan Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Remzi Alim, Hasan Yavuz, Sibel Demirçin, Aynur Coşkun ve Genel Sekreter Gündüz Acar bugün saat: 10:00’da Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sertan Yalçın, ziyarette ‘Rahmetli Başkanımız, Onursal Başkanımız Yaşar Tetiker’in hüznünü yaşamaktayız, bizlere emanet ettiği TSO’yu en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. İlçemize ve Bölgemize faydalı olabilmek için gece gündüz demeden elimizden geleni yapmaya çalışacağız.’ dedi. Ayrıca Sayın Yalçın, Sayın Valimiz Ahmet Çınar’ın geçtiğimiz günlerde kayınpederini kaybetmesinden dolayı kendilerine başsağlığında bulundu.
Vali Ahmet Çınar da konuşmasında ’Onursal Başkan rahmetli Yaşar Tetiker’i rahmetle anıyorum. Kendisinin bölgemiz için çok önemli çalışmaları olmuştur, bölgeye emeği çoktur. Sertan Yalçın Başkanın ve Yönetiminin en iyi şekilde hizmet edeceğine inancım tamdır. Yeni Yönetime başarılar dilerim.’ dedi. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Çınar, Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Yönetim Kurulumuz Vali Ahmet Çınar’ın makamından ayrıldılar.”

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER