VALİ TUTULMAZ'DAN TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

VALİ TUTULMAZ'DAN TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, pandemi sebebiyle ara verdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeniden başladı.
Vali Mustafa Tutulmaz, ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin,  Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Şirin, yeni dernek binasına taşındıklarını ve bunun mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek  erişebilirlik konusunda toplumda bilincin daha da artmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Vali Mustafa Tutulmaz'da yaptığı konuşmada, "Pandemi sebebiyle ziyaretlere ara vermiştik. Normalleşme süreci ile birlikte  iade-i ziyaretlere başladık. Devlet olarak biz her zaman engellilerimizin yanındayız. Devletimiz engelililere sosyal ve ekonomik anlamda haklar verdi. Engellilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz."dedi.


Vali Mustafa Tutulmaz, konuşmasında şunları  söyledi: “İnsanlarımız eğitimle, sosyal yardımlarla, toplumun içerisinde kalmaya devam ediyorlar. Toplum olarak biz de bunu istiyoruz.Ancak beyinde ve zihniyette engel var ise orada sıkıntı oluyor. Derneğimizi tebrik ediyorum, örnek olacak bir şekilde çalışıyorlar.Sıkıntıları olduğu takdirde engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğümüz engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarıyla yakından ilgileniyor."

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER