18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti

18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti

18 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti
Düzcenin Akçakoca ilçesi Çuhallı plajındadenize giren 18 yaşındaki Muhammed Akçayoğlu, boğularak hayatını kaybetti.
Akçakoca ilçesi Çuhallı plajında bir kişiboğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Muhammed Akçayoğlu (18) birarkadaşı ile birlikte sabah saatlerinde denize girmek için Çuhallı plajınageldi. Sert poyrazla çıkan dalgalara aldırmadan serinlemek için arkadaşı iledenize giren Akçayoğlu, bir süre sonra dalgalar arasında sürüklenmeye başladı.Plaja geldiği arkadaşı ise dalgalar arasında kaybolan Akçayoğluna yardımedemeyince durumu cankurtaran ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerinegelen ekipler deniz motoru ile bir saat boyunca dalgalar arasında kaybolangenci aradılar.
Uzun süren aramaların ardından vatandaşların dayardımıyla denizden çıkarılan Muhammet Akçayoğlunun bilincinin kapalı olduğuanlaşıldı. Olay yerine gelen 112 ekiplerince hayata döndürülmeye çalışılan genç45 dakika süren müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Akbıyık köyüne kayıtlı olduğu öğrenilen gencincesedi olay yerine gelen cenaze aracıyla morga kaldırılırken olayı öğrenenyakınları ise sinir krizleri geçirdi
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER