BBP Alaplı'da 'Şen'

BBP Alaplı’da ‘Şen’

BBP Alaplı'da 'Şen'

Büyük Birlik Partisi Alaplı İlçe Başkanlığının 7. Olağan Genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda ilçe başkanlığına Sebahattin Şen seçildi.
Divan Başkanlığını BBP Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım yaparken, kongrede yaptığı konuşmada, ABD tarafından Kudüs’ün İsrail’in başkent ilan edilmesini kınadı.
Yıldırım konuşmasında, “İslam coğrafyası her zaman kan ağlıyor. İslam coğrafyasının sıkıntıları devam ediyor. Bugün de maalesef Kudüs Mescidi Aksa peygamber efendimizin miraca çıktığı kutsal şehrimiz işgal altında. Siyonistler fütursuzca hareket ederek orayı başkent ilan etme çabası içindeler. Kudüs’te ile alakalı son zamanlarda çok tepkiler var” diyerek şunları söyledi:
“İslam coğrafyasında Siyonizme haçlılara çok büyük tepkiler var. İslam coğrafyası şu anda kan ağlıyor. İslam coğrafyası perişan. Artık İslam coğrafyası kalıcı hamleler yapmak zorunda. Türk İslam medeniyetinin kurulması lazım. Bugün emperyalizm ile mücadele edeceksek sloganla değil yaptığımız işlerle mücadele etmemiz lazım. Yani bir sanayimizi hayvancılığımızı tanımamızı, silah sanayini geliştirmesi gerekiyor. İnsanları yetişmesi ve gelişmesini sağlamamız lazım. İslam coğrafyasındaki liderlerin ilk işleri halkını dizayn etmek değil, halka baskı kurmak değil Allah rızası için halkının kalkınması için gayet etmesi lazım. Eğer bu olmadığı sürece bugün Kudüs yarın başka bir İslam beldesi işgal edilecektir. Bunun için burada sorumlu olanlar İslam coğrafyasındaki liderlerdir, liderlerin basiretsiz iyidir. Emperyalist ve siyonist ile yaptıkları işbirlikleridir. İslam ülkeleri liderleri artık halklarına geri dönsünler.
Siyonistler, Emperyalistler bu cesareti nereden alıyor, kimden alıyor, ABD, İsrail nereden alıyorlar. Bunlardan kurtulmamız lazım. Allah’ın rızasını gözeten, liderlere ihtiyacımız var. Bakın Ortadoğu coğrafyasında dünyanın en büyük enerji madenleri burada. Bu coğrafyada bu kadar zenginlik varken İslam coğrafyasının bu halde olması gerçekten üzücü. İslam liderleri şunu bilsinler ki Allah için dinimiz için şehit olacak yüzlerce binlerce mümin var. Buna hazırlar korkmasınlar. Arkalarını bu inanmış müminlere yaslasınlar. Halkına ve milletine zulmedenler kahrolsunlar”
Yapılan konuşmaların ardından BBP Alaplı İlçe Başkanlığına tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Sebahattin Şen seçildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER