Uyuşturucu Satıcısını Giydiği Tişört Ele Verdi!

Uyuşturucu Satıcısını Giydiği Tişört Ele Verdi!

Uyuşturucu Satıcısını Giydiği Tişört Ele Verdi!

Düzce’de uyuşturucu madde resmi baskılı tişört giyerek uyuşturucu satıcısı olduğunu belli eden şahıs, polis ekiplerinin baskını sonucu yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın sosyal medya üzerinden uyuştturucu madde fotoğrafı paylaşarak özendirme suçu işleyen şahsın yakalanması için soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında başlatılan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Y.T.’nin üzerinde uyuşturucu maddenin logosu bulunan tişört giyerek dolaştığı, sosyal paylaşım sitelerinde bu tişört ile çekilmiş fotoğraflar paylaşarak uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair mesajlar verdiği ve kullanımını özendirdiği tespit edildi.

Yapılan operasyon sonrasında şahsın aracında internet üzerinden uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırıcı ve özendirici paylaşımlarda bulunduğu suç unsuru tişört elde edildi. Şüpheli şahıs ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Kullanımını Özendirmek’ suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER