Başkan Ay, Makedonya'da önemli görüşmelerde bulundu

Başkan Ay, Makedonya'da önemli görüşmelerde bulundu

Başkan Ay, Makedonya'da önemli görüşmelerde bulundu

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Türkiye Beyazay Derneği ve Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliği ile düzenlenen proje kapsamında gittiği Makedonyada önemli ziyaretler gerçekleştirdi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Türkiye Beyazay Derneği ve Beyazay Derneği Düzce Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen Evlad-ı Fatihana Uzanan Gönül Köprüsü projesi kapsamında gittiği Makedonyada önemli görüşmeler yaptı. Ziyaretlerde Başkan Dursun Ayı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi de yalnız bırakmadı.
Üsküpte bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Ay ve beraberindeki heyet, daha sonra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Şemsettin Şeker, TİKA Koordinatörü Aytekin Ayden ve Çayır Belediye Başkanı Visar Ganiu ile İmago Plus Derneği Başkanı Zemrijet Bela Veseli ile bir araya geldi. Ziyarette Başkan Dursun Ay, ülkede engelliler için yapılan sosyal sorumluluk projelerini konuşarak orada yapılacak çalışmalara destek sözü verdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER