Başkan Yemenici, pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Başkan Yemenici, pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Başkan Yemenici, pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Akçakocada uzun süredir vergi kaydı ve ruhsatsız çalıştıkları için çarşı esnafının şikayetine neden olan Tarihi Yukarı Mahalle pazarı esnafına ruhsat zorunluluğu gelecek.
Tarihi yukarı mahalle esnafı ile bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve başkan yardımcısı Ali Direk, mahalle esnafının stant ve ruhsat sorunları ele alındı. Toplantıya mahalle esnafı büyük ilgi gösterdi.
Pazara gelen ziyaretçilerin şikayetlerinin de ele alındığı toplantıda, ürünlerin kese kağıdı ile satılması, fiyat etiketi konulması görüşüldü. Stantların elektrik sorununun da konuşulduğu toplantıda, elektrik idaresi yetkilileriyle görüşülüp sorunun çözümü konusunda adım atılacağı ifade edildi.
Başkan Yemenici, İlçemizin göz bebeği olan en büyük turizm değerimiz, en büyük eserim diyebileceğim, kadın istihdamına teşvik anlamında örnek gösterilebilecek, halkla bütünleşmenin ve başarının en güzel neticesi olan Tarihi Mahalle Pazarımızın değerli esnafları ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledik dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER