kız arkadaşına kürsüde evlenme teklifi

kız arkadaşına kürsüde evlenme teklifi

kız arkadaşına kürsüde evlenme teklifi

31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında büyükler ferdi kata dalında yarışan Düzceli Sabri Kıroğlu, derece yapamamasına karşın kız arkadaşına kürsüde evlenme teklifi etti.
Türkiyenin en köklü turnuvaları arasında yer alan ve bu yıl 31incisi düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında Çerkezköy Belediye Spor Kulübü adına yarışan Düzceli Sabri Kıroğlu, kız arkadaşına evlenme teklifi etti.
İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksinde minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı, büyükler ve veteranlar kategorilerinde düzenlenen 31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına 26 ülkeden 1649 sporcu katılım gösterdi.
Kayıtlardan elde edilen gelirin Afrinde devam eden Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlanacağı turnuvada büyükler ferdi kata dalında yarışan Sabri Kıroğlu, derece yapamamasına rağmen kürsüye çıkarak kız arkadaşına büyük bir sürpriz yaptı.
Madalya töreni öncesi kürsüye çıkan Sabri Kıroğlu, Düzcede Türkiye Cimnastik Federasyonunda antrenör olarak görev yapan Öznur Aydına evlenme teklifi etti. Sürpriz karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Aydının evet cevabı üzerine salondakiler çifti tebrik ederek alkışladı.
‘Evet yanıtını alan Sabri Kıroğlu, hayalinin derece yaparak bu teklifi gerçekleştirmek olduğunu ancak bunu başaramamasına rağmen sürprizinden vazgeçmeyerek en büyük ödülü aldığını söyledi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER