Standard Profil Grubu Düzce Fabrikası'nda Kütüphane açtı

Standard Profil Grubu Düzce Fabrikası'nda Kütüphane açtı

Standard Profil Grubu Düzce Fabrikası'nda Kütüphane açtı

Dünya otomotiv endüstrisi için 1977 yılından bu yana sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu, Düzce Fabrikasında gerçekleştirdiği kütüphane ile Grubun Düzce, Manisa ve İstanbuldaki toplam 4 bine çalışanına hizmet verecek.
Otomotiv endüstrisinin dünya markalarına sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu, çalışanlarının kitap okumasını artırabilmek için Düzce Fabrikası bünyesinde kütüphane açtı. Kişisel gelişim, iş dünyası, yönetim-ekonomi-finans, kimya-kauçuk, makine-elektrik-elektronik, bilgisayar-sözlük, hikaye, roman gibi farklı konu başlıkları altında 470 kitabın yer aldığı kütüphane hafta içi 5 gün 11:00-13:00 saatlerinde hizmet verecek. Ayrıca Standard Profil IT ekibinin hazırladığı program sayesinde çalışanlar kitapları kolaylıkla ödünç alıp iade edebilecek.
Bu çalışma ile çalışanların kitaba olan ilgisini ve çalışanları arasında kitap okuma seviyesini artırmayı hedeflediklerini belirten Düzce Fabrikası Genel Müdürü Teoman Yücel, Doğduğu şehre katkı sunmaya devam eden Standard Profil, Düzce Fabrikasında hayata geçen kütüphane ile Grubumuzda kitap okuma oranlarını daha da yukarıya çekmeyi ve kitaba erişimi kolaylaştırarak ilgiyi artırmayı hedefliyor. Düzcede açılan kütüphanemizi Manisa ve İstanbulda açılacak kütüphanelerimiz takip edecek dedi.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER