ADINI DÜNYA´DA DUYURDU

ADINI DÜNYA´DA DUYURDU
 gundemeregli.com- Başarılarla sık sık adından bahsettiren Ereğli ilçesinin eğitim kurumlarından Yıldırım Koleji başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Kolej yönetimi, okul hizmet binasında düzenlediği bir basın toplantısı ile Dünya da derece alan öğrencilerini ve projelerini basına tanıtmanın gururunu yaşadı.

Öğrenciler tarafından slayt eşliğinde anlatılan projeler, toplantıda bulunanlar tarafından da tam not aldı.

Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, binlerce projenin içersinden okul öğrencilerinin projesinin dereceye girdiğini belirterek bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Öğrencilerin yapılan yarışmalardan madalya ile döndüğünü vurgulayan Arıkçı, şunları söyledi:

15 proje içerisinde 1 proje birinci, 4 proje ikinci, 10 proje üçüncü oldu. Öğrencilerimiz 15 proje içerisinde 3.sıraya yerleşerek gümüş madalya almayı hak ettiler.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve onları bu süreçte yalnız bırakmayan ailelerine e okul personelimize teşekkür ediyorum.

Dereceye giren öğrenciler ve projeleri;

Abdullah Berka Salihoğlu; YILDIRIM LİNE Projesi ile çizgi izleyen robot kategorisinde dünyanın en iyi 8 robotu arasına girerek dünya 3.lüğünü elde ederek bronz madalya kazandı.

Muhammet Yavuzyılmaz ve Tunahan Akın MPR-YILDIRIM çok amaçlı arama tarama robotu projesiyle hardware control alanında dünya 3.lüğünü elde ederek bronz madalya kazandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER