BAYRAMDA CANLI DERS OLMAYACAK

BAYRAMDA CANLI DERS OLMAYACAK

Ramazan Bayramı tatili tüm kamu kurumlarında çalışanlar için 9 gün tatil olacak. 9 Günlük Ramazan bayramı tatilinde tüm kamu kurumları kapalı kalacak ve öğretmenler de memur olarak görev yaptıklarından dolayı, 9 Günlük Ramazan bayramı tatilinde canlı dersler yapılmayacak. Öğretmenler bu sürede idari izinli sayılacak ve 9 Gün boyunca öğretmenler ve öğrenciler ders işlemeyecek.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla gönderilen yazı ile kamu çalışanlarına yönelik kararlar alınmıştı. Bu karara göre; kamu çalışanlarının, ramazan bayramı öncesi 2.5 gün idari izinli sayılacağı açıklanmıştı. 

Bayram haftasına denk gelen 10,11 ve 12 Mayıs tarihlerinde tüm kamu çalışanlarına 2,5 gün genel idari izin veriliyor. 12 Mayıs gününün öğleden sonrasıyla birlikte 13,14 ve 15 Mayıs tarihleri Ramazan Bayramı nedeniyle tatil. Hafta sonları da dahil edildiğinde 9 günlük bir bayram tatili olacak, canlı dersler yapılmayacak. Genel idari izin verilen günlerde canlı ders yapılmayacak, ek ders ücretleri ise ödenecektir. Bayram tatiline denk gelen günlerde ise ek ders ücretleri kesilecektir.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER