Çataklı,Tanıtımlarımızın Startını verdik

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu Ereylin AVM’de düzenlediği şenlik ile kutladı.

Çataklı,Tanıtımlarımızın Startını verdik

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu Ereylin AVM’de düzenlediği şenlik ile kutladı.7 ‘den 70’e herkesin katıldığı şenlikte ayrıca okul tanıtım standı kuruldu. Kurulan Standda görevlilerce Okul hakkında bilgiler verildi. Utku’lu Öğretmen ve Öğrenciler tarafından hazırlanan program utku Armoni Bandosunun çaldığı marşlarla başladı. Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının coşkusu da doyasıya yaşanırken, Utku Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, hazırlanan 23 Nisan şenliği etkinliği kapsamında aynı zamanda okul tanıtımlarının da startını verdiklerini söyledi. Çataklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü ; “Bu etkinlik içerisinde öğrencilerimizin gösterileri, armoni bando orkestramızın çaldığı şarkılar ve marşlar olacak. Ayrıca dün (22 Nisan Cuma) çok güzel bir haber aldık, Okan Üniversitesinin Türkiye çapında yapmış olduğu liseler arası müzik yarışmasında Özel Utku Anadolu Lisesi Alesta Grubu 84 okul arasından 15’e girerek finallere kaldı. İnşallah ilçemizi Bu yarışmada en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bugünkü sosyal etkinlikler çerçevesi içerisinde öğrencilerimizin dans gösterisi de var. Yine atölyeler kuruyoruz gelen minik öğrencilerimiz, atölyelerde bir takım etkinlikler yapacaklar ve bunları hayata geçireceğiz. Bugün en güzel bayramı hep birlikte, çocuklarımız ile birlikte kutlamış olacağız.’’ dedi. Etkinlik, Utku Armoni Bandosunun Çaldığı Müziklerle devam ederken, Öğrencilerin bu performansı Davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

OKUL YÖNETİCİLERİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Öte yandan Utku Koleji Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı ,Ortaokul Müdür Yardımcısı  Varol Hızal ve İlköğretim  Okul Müdür Yardımcısı Güvenç Özveren, etkinlik boyunca davetlilerle yakından ilgilendi
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER