KASIMLI KISKANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

KASIMLI KISKANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-Zonguldak ilinin en kaliteli kurumu bu yılda değişmedi. Ödülü yine sayısız başarıları ile ödüllere abone olan Alaplı ilçesi Kasımlı İlköğretim Okulu alırken, bu alanda ulaşılmazı zor bir rekora imza atmış oldu.

Zonguldak ilçe ve beldelerinde bulunan tüm eğitim kurumlarının yanı sıra özel ve devlet okullarını geride bırakan Alaplı ilçesi Kasımlı İlköğretim Okulu geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarı öyküsü ortaya koyarak ilin en kaliteli kurumu olarak bir kez daha tescillendi.

Kasımlı İlköğretim Okulunun bu başarısı, yılın En Kaliteli Kurumu kategorisinde Zonguldak İlini Mili Eğitim Bakanlığında temsil edecek. Okulun kurum raporu il MEM tarafından bakanlığa gönderilecek.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Kasımlı İlköğretim Okulunun Toplam Kalite alanındaki bu başarısının örnek olduğunu belirterek, ilçemizdeki model okullarımızdan biridir diyerek eğitim kadrosunu, yönetim kadrosunu tebrik ederek kutladı.

Taşıran, Kasımlı İÖO, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bakanlıkta ilçemizi ve ilimizi temsil edecek diyerek başarılar diledi.

Başarının mimarı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, sonuçtan son derce memnun olduklarını belirterek, kalite arayışında Kasımlı İlköğretim Okulunun ilde birinci sıraya yerleşmesi, özverinin, fedakarlığın, planlı çalışmanın, çalışma azminin, takım ruhunun, pozitif anlayışın, veli okul işbirliğinin, sosyal sorumluluk almanın, görev bilincinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Erdal Yılmaz, halk arasında geri kalmış bölge anlamında kullanılan denilen bir yerleşim alanındaki eğitim yuvasının bugün

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2013, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER