Öğrenciler: Kedilerinde bir evi olsun

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ardından yeni hizmete açılan Sokak Kedileri Müşahede ve Bakım Evi’ne, öğrencilerin yaptıkları küçük kedi evleri teslim edildi.

Öğrenciler: Kedilerinde bir evi olsun


Kdz. EreğliBelediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Köpek Bakım veRehabilitasyon Merkezi’nin ardından yeni hizmete açılan Sokak Kedileri Müşahedeve Bakım Evi’ne, öğrencilerin yaptıkları küçük kedi evleri teslim edildi.

Orhan Oğuz İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri, kendi çabalarıyla yaptıklarıbirbirinden farklı kedi evlerini Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleriMüdürlüğü’ne teslim etti.

Öğretmenleriyle birlikte Köpek Bakım Evi ile Sokak Kedileri MüşahedeBölümü’nü gezen öğrenciler, ‘Bizlerhayvanları çok seviyoruz. ‘Kedilerimiz üşümesin’ diye kartondan ve köpüktenyaptığımız evlerin içine halı ve yastık koyduk. Sokaktaki kedilerimizin de birevi olsun istiyoruz’ diye konuştular.

Çocukların havyanlar konusundaki duyarlılığından dolayı çok mutluolduklarını ifade eden Veteriner Hekim Suna Saraç yeni açtıkları Sokak KedileriMüşahede Bölümü’nde hasta ve bakıma muhtaç ve yaralı kedileri iyileştirdiktensonra şehrin belli noktalarına konulan Kedi Bakım Evleri’ne bıraktıklarını söyledi.

Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü Ruhi Koç’ta öğrencilerine hayvan sevgisiaşıladıklarını belirterek, hazırlanan proje dâhilinde öğrencilerin yaptığı kedievlerini teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER