Madenoğlu ilke imza attı

Kdz. Ereğli İlçesi Öğretmenevi´nde Kaymakam Madenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçede görev yapan Kamu-kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Madenoğlu ilke imza attı

Kdz. Ereğli İlçesi Öğretmenevi´nde Kaymakam Madenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçede görev yapan Kamu-kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Öğretmenev´inde gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada Ereğli´de bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Toplantının iki aylık sürelerde tekrar ettirileceğini de anlatan Madenoğlu; “iki ayda bir yapacağımız toplantılardan ilkine başlıyoruz. Bundan böyle toplantılarımız devam edecek. Geride bıraktığımız dönemde ilçemiz adına ne yaptık? Bunu hep beraber kamuoyuyla paylaşacağız. Sonraki toplantıyı da Ocak ayı içinde yapılacak ve geride bırakacağımız iki ayın hülasasını çıkartacağız. Buradaki her arkadaşa söz vereceğiz ve toplantı sonunda genel bir değerlendirme yapacağız. İlçemiz, kurum ve ülkemiz adına hizmet etmeyi kendisine ‘asla vazgeçilmez bir görev’ olarak addeden, hatta gecesini gündüzüne katma derecesinde çalışmalarını yapan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Madenoğlu’nun konuşması sonrası, katılımcıların her birine söz hakkı verilerek, temsil etiği alanlardaki faaliyet ve sorunları anlattı.

Toplantıya, aralarında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak Kadastro Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası Başkanlığı başkan ve temsilcilerin de bulunduğu 38 farklı kurum ve kuruluş katıldı.

Toplantı, haber yayına hazırlandığı sırada sürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 08:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel başkan
Yüksel başkan - 8 yıl Önce

kaymakam beyi tebrik ediyoruz yaptığı ve yapacağı calışmalar alışılmışın dışında tayyip beyin dediği gibi oturan kaymakam degil terleyen bir kaymakamımız var artık

SIRADAKİ HABER