BAKKA genel sekreteri Ereğli TSO´yu ziyaret etti

BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu ve BAKKA İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Hakkı Toplu’nun Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Tetiker’i ziyaret ettiği bildirildi.

BAKKA genel sekreteri Ereğli TSO´yu ziyaret etti

BAKKA Genel Sekreteri  İbrahim Kuzu ve BAKKA İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Hakkı Toplu’nun Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Tetiker’i ziyaret ettiği bildirildi.

TSO’dan ziyaretle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

“Gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker, Yönetim Kurulu Üyesi; YönetimKurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın ve Genel Sekreter Gündüz Acar yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar Tetiker, BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Odamız ve BAKKA arasında gerçekleştirilen projeler konusunda kendisine teşekkür etti. BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu ise güzel temennileri için Başkan Yaşar Tetiker’e teşekkür ederken bundan sonra ki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların son hızıyla devam edeceğini ve Odamızdan yeni projeler beklediğini belirtti. İlçe ve Bölge ekonomisi hakkında istişare yapılmasının ardından Sayın İbrahim Kuzu ve Sayın Hakkı Toplu Başkan Tetiker’in makamından ayrıldılar.”

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER