LAFARGE KAPILARINI AÇTI

LAFARGE KAPILARINI AÇTI
gundemeregli.com-Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası, sahip olduğu uluslararası tecrübe ve bilgi birikimini, bölgesindeki sosyal taraflar ile paylaşmaya devam ediyor.

Yapılan ziyarette öncelikle Gençer öğrencilere Dünya çapındaki Lafarge Operasyonları hakkında bilgi verirken Üretim Müdürü Okan İleri tarafından fabrikanın genel tanıtımı yapıldı.
 
Kdz. Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren çimento üreticisi Lafarge kapılarını Üniversite öğrencilerine açtı.

Üniversitenin Çimento üretim projesi, hammaddeden başlayarak malzemelerin konveyör bantlarla taşınması, silolarda depolanması ve daha sonra dökme ve paketleme olmak üzere iki şekilde sevk edilmesi aşamalarıyla, Kalite ve Çevre Sorumlusu Serkan Köktürk tarafından anlatıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Engin Darak çimento fabrikalarındaki sağlık ve güvenlik risklerini ve ile fabrika kurallarını anlattı. Daha sonra öğrenciler, fabrika görevlilerinin rehberliğinde, iki grup halinde fabrika sahasını gezme fırsatı buldular.
 

Okulda aldıkları teorik bilgileri endüstrideki uygulamalarla karşılaştırma fırsatı bulan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri geziden çok memnun olduklarını belirterek, Öğretim Görevlisi Ali Çetin Bayhan, Çimento Dersinde verdikleri teorik bilgilerin bu ziyaret ile pekiştirilmesinin öğrenciler için çok faydalı olduğunu ifade etti ve fabrika yönetimine organizasyon için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2013, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER