RECEP OCAK´TAN GÖVDE GÖSTERİSİ

RECEP OCAK´TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olan Recep Ocak yarın (Cuma) düzenleyeceği basın toplantısı ile ekibini tanıtacak.

Alaplı İlçesi’nde 26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan TSO Meclis Üyeliği ve komite seçimleri öncesinde Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Oda Başkan Vekili Recep Ocak,  5 grupta yer alacak olan ekibi ile birlikte basın karşısına çıkacak.

Oda Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ocak,  birlik ve beraberlik içersinde çalışmalara başlayacaklarını belirterek, “İyi bir ekip oluşturduk.  Bu ekibimiz ile birlikte 4 yıl boyunca ilçe ekonomisinin yeniden ayağa kalkması için çalışacağız. Herkesi kucaklayan güzel bir ekibimiz var. Herkesimden üyemiz var.  Herkesten destek bekliyoruz.  Biz Alaplı’ya  ve geleceğine yön vereceğiz” dedi.
Toplantının yarın Sabah 09.30´da Alper Düğün Salonu´da düzenleneceği ifade edildi.

Ocak’ın birinci gruptan üç firma ile gireceği ve 5 gruptan toplam 11 Meclis Üyesinin seçileceği seçimlerde Ocak´ın listesini şu isimlerden oluşuyor:

1 GRUP

Recep Ocak, Yüksel Koçak, Uğur Kuşçuoğlu.

2. GRUP

Nedim Kaplancan, Hasan Öztürk

3 GRUP

Mustafa Yener,  Cüneyt Gülsoy,

4. GRUP

Tarık Yazıcı

Burak Yaman

5 GRUP

Ali Çalışkan

Selçuk Oktay

Bilindiği gibi Kılıç, 4 yıllık görev süresini bir süre önce yine gazetemiz aracılığı ile bir daha ki dönem aday olmayarak, tamamlayacağını ifade etmişti

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 11 yıl Önce

ali çalışkan dürüst ve faydalı bir işler yapacağına alaplıda yaşayan vatandaş olarak yürekten inanıyoruz başarılarrrrr

SIRADAKİ HABER