AHMET DAVUTOĞLU VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ!

AHMET DAVUTOĞLU VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ!

Zonguldak ili Ereğli ilçesine gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.
Sağlık sorunları nedeni ile daha önce gerçekleştiremediği ziyaretleri tamamlamak için Karadeniz Ereğli’ye gelen Davutoğlu, sokaktaki vatandaşlarla selamlaştı. Davutoğlu, Ereğli Belediyesi ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretleri yanı sıra esnafı gezecek.
PAZARCI SAFİYE ORHAN İLE GÖRÜŞTÜ!
Öte yandan, Davutoğlu’nu Devrim bulvarında karşılayanlar arasında; 24 Haziran 2018'de yapılan Türkiye genel seçimlerinde Zonguldak bağımsız milletvekili adayı olan Safiye Orhan da vardı. Mesleği pazarcılık olan Orhan, Davutoğlu ile seçim otobüsü önünde uzun bir görüşme yaptı. Davutoğlu, elini bırakmadığı Safiye Orhan ile sohbetine, bir ara Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da katıldı. Davutoğlu çifti, Orhan ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ahmet Davutoğlu’nun talimat verdiği yardımcısı, Safiye Orhan’ın iletişim bilgilerini kaydetti.
NE DEMİŞTİ?  
Safiye Orhan, 2018 seçimi öncesi yaptığı bir açıklamada; milletvekili adayı olmak için partilere başvurduğunu ancak ve kendisine siyaset yapmayı beceremeyeceği söylendiği için bağımsız aday olduğunu açıklamıştı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER