AK PARTİ HEYETİ KIYICAK MAHALLESİNDE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

AK PARTİ HEYETİ KIYICAK MAHALLESİNDE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi AK Parti heyeti tarafından Kıyıcak Mahallesinde ziyaret gerçekleştirildiği bildirildi. Cüruf tesislerinin olduğu mahalleye Ak Parti niyetinin provokasyon olabileceği düşüncesiyle polis koruması eşliğinde gittiği iddia edildi.

AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, Ak Parti Ereğli ilçe başkanı Saffet Bozkurt, Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Yaşar Kayacan ve Ak partili yöneticiler Ereğli ilçesine bağlı Kıyıcak mahallesinde ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili olarak AK Parti ilçe başkanı Saffet bozkurt sosyal medyasından mesaj yayınladı. Bozkurt mesajında “Milletvekilimiz Sayın Hamdi Uçar, İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt, Alaplı İlçe Başkanımız Sayın Yaşar Karacan, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Şükrü Kılıç ile birlikte, Kıyıcak Mahallesinde hemşerilerimiz ile bir araya gelerek sorunları dinlediler ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundular” şeklinde açıklamada bulundu. Kesin kaynaklardan alınan bilgilere göre Ak Partili heyetin Kıyıcak Mahallesine provakasyon olabileceği düşüncesi ile polis eşliğinde gittikleri öğrenildi.

BOZKURT; POLİSLER İHBAR İÇİN GELMİŞ

Diğer yandan telefon ile görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt kendilerinin polis eşliğinde mahalleye gitmediklerini, polisin bir ihbar üzerine mahalleye geldiğini ve ihbarı değerlendirdikten sonra mahalleden ayrıldığını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER