AK PARTİ TOPLANDI

AK PARTİ TOPLANDI

Zonguldak’ta, AK Parti İl Teşkilatı’nca haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı Zeki Tosun başkanlığında parti binasında gerçekleştirildi.

Toplantı birim başkanlarının raporları alınarak başladı. Ardından Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları çalışmalar halkında bildiler verdi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının son bölümünde karar alınarak sona erdi.

AK PARTİ OMUZ OMUZA
AK Parti Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı da, İl Başkanlığı İcra Birim Başkanları’nın katılımı ile yapıldı. Toplantı Mahalle Koordinatörleri ve Birim Başkanlarının raporları ile başladı.
Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek “AK Parti Teşkilatları olarak İl ve Merkez İlçemiz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda birlikte yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerimizi gerçekleştirdik. Dünya'nın içinde bulunduğu durum ile ilgili istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülke olarak vatandaşlarımızı koruyan kararlar alınarak bu sürecin atlatılacağı vurgusu ile istişarelerimizi gerçekleştirdik” dedi.
Diğer yandan AK Parti ARGE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi ile ilgili sertifikaları, yönetim kurulu üyelerine iletildi. Toplantı sonunda ise Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız'ın doğum gününü kutlandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER