ATÖLYE HİZMETE GİRDİ

ATÖLYE HİZMETE GİRDİ

gundemeregli.com-Kilimli Belediyesi ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yiyecek-içecek ve bilişim teknoloji atölyesinin açılış töreni yapıldı.
Kilimli Belediyesi ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yiyecek-içecek ve bilişim teknoloji atölyesinin açılış töreni belediye sosyal etkinlik binasında gerçekleştirildi.
Törene, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İş-Kur Çalışma Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Uğur Akdeniz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Satılmış Tunçkaya, Zülfikar Uçar ve Şakir Arslan, Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergin Erenuluğ, Tarım İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal İşverileri Müdürü Yaşar Erdoğan ve kursiyerler katıldı.
Törende, Kilimli Halk Eğitim Müdürü Ergin Erenoğlu açılış konuşmasını yaparak, atölyenin hayırlı olmasını ve atölyenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İş-Kur Çalışma Müdürü Gönül Demirsu ve beraberindekilerle kurdele kesimi yapıldı.
Daha sonra, Tarım fotoğraf sergisi açılışı ve bilişim teknoloji sınıfının açılışı gerçekleştirildi. Ardından, yiyecek-içecek atölyesinin açılış töreni yapıldı.



Açılışların ardından katılımcılara kadınlar tarafından yapılan yiyeceklerin ikramı yapıldı

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2013, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER