BAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

BAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak 2 No'lu Şubesinin İkinci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen kongrede mevcut başkan Erdoğan Başar güven tazeledi. Memursen il temsilcisi Kamuran Aşkar ve memur sene bağlı sendikaların şube başkanı ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli topluluğa katıldı. 

BAŞAR: İLKELERİMİZLE VAR OLUP İDEALLERIMİZLE YOL ALIYORUZ SORUNLARI ÇÖZEREK GÜÇLENİYORUZ
Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erdoğan Başar kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Eğitim-Bir-Sen Şube Kongremizi, sendikamızın kuruluşundan beri benlik ve kimlik olarak içselleştirdiği manevî değerler, ahlaki ilkeler, taze heyecanlar, yenilenen duygularla, bize yaraşır demokratik olgunlukla, katkı ve katılım coşkusuyla yapıyoruz. Bu topraklarda vücut bularak yeryüzünün bütün iklimlerine umut, ilham, örnek olup yayılan bir bilinç ve vicdan hareketidir. İlkeleriyle var olan, idealleriyle yol alan, sorunlardan beslenmek yerine çözümler göstererek güçlenen, diğerlerine göre değil, değerlerine göre sendikacılık yapan vasfımızı gören eğitim çalışanları, bizi kalbi ve fiili teveccühleriyle bağrına bastı, büyüttü. 30 yıl önce fikirden aksiyona, birlikten sendikaya, birlerden yüz binlere doğru büyüyen sendikamız, bugün genel yetkiden zirveye, zirveden yeni ufuklara, yeni ufuklardan yeni umutlara, yerelden evrensele sürdürdüğü hak ve özgürlük mücadelesinin 30. yılını iftiharla idrak etmektedir. Eğitim-Bir-Sen olarak, sahip olduğumuz misyon ve aidiyetimiz gereği eğitim çalışanlarına, milletimize, ümmete ve tüm insanlığa karşı içimizde, omzumuzda ağır, asil bir sorumluluk hissediyoruz. Gördüklerimiz, duyduklarımız, yaşadıklarımız sebebiyle, elimizin, dilimizin, gözümüzün, kalbimizin, özetle fert fert veya millet olarak bütün bir varlığımızın sorumlu olduğuna, sorumlu olacağına inanıyoruz.”

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut yönetim şu isimlerden oluştu:
ŞUBE YÖNETİM KURULU: Şube Başkanı Erdoğan Başar, Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Bayramoğlu, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) Muharrem Yener, Başkan Yardımcısı (Mali İşler) Ferit Özdemiroğlu, Başkan Yardımcısı (Basın ve iletişim) Ali Aksoy, Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) Zafer Öztürk, Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal işler) Çağlar Apaydın.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER