Başkan Adayı Karaarslan: Her evin bir babası varsa Ereğli’nin de ona bakacak bir babası olması lazım!

Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, Ereğli’yi ticaret ile kalkındıracağız cami projesine gerek yok” dedi.

Başkan Adayı Karaarslan: Her evin bir babası varsa Ereğli’nin de ona bakacak bir babası olması lazım!

Yeniden Refah Partisi Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.Emre Karaarslan’ı ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler karşıladı.

Ereğli’yi Türkiye’nin ticaret merkezi yapacağım. Ticaret merkezlerinde Ereğli nüfusuna kayıtlı olanların çalışacağını söyleyen Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, İlçede polemik haline gelen cami projesine gerek yok. Sadece Cuma namazı için cami yapmaya gerek yok. Mevcut camilerin safları dolmuyor” dedi.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık; “Yerel seçimlere start verildi, adaylar ve aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Ereğli’ye belediye başkan adayı olan Emre Karaarslan aramızda. Sizlere başarılar diliyorum, cemiyetimize hoş geldiniz diyorum.” ifadelerini kullandı.

Emre Karaarslan; ziyarette “Rant peşinde koşmamalıyız. Göç alan bir ilçe olabilir, göç veren bir ilçe olamaz. Göç veren bir ilçe nasıl il olabilir” dedi.

Ereğli halkının genç bir isim görmek istediğini İfadeden Karaarslan; “Zonguldak Ereğli yılında 1996 yılında doğdum. Evliyim, esnafım, temizlik firması sahibiyim. Çeşitli yerlerde çalışıyor ve faaliyet gösteriyorum. Yeniden Refah Partisi’nde üyeydim, Belediye Başkan adaylığı teklifi geldi, düşündüm ve kabul ettim. Ereğli’ye yatırım yapılacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Erdemir ile ilişkilerimizi sıcak tutmak istiyor, Ereğli’yi ticaret merkezi haline getirmek istiyoruz. Her evin bir babası varsa Ereğli’nin de ona bakacak bir babası olması lazım. İdeallerimiz var, hayallerimiz var. Ereğli’nin İl olması için sloganlar var. Ereğli’nin İl olması için eksiklerimizin giderilmesi gerekiyor. Yatırımcılarımızın tamamını Ereğli’ye getirerek vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Allah nasip ederse bunu başaracağımızı düşünüyoruz. Dışarıdan gelen yatırımcılara işçi alımlarında sadece Ereğli’nin yerlisi ya da Ereğli’de 5-10 yıldır ikamet etme maddesi koyacağız. Yapılmalı değil, yapılacak ilkesiyle çalışıyoruz. Planlamalarımızı yapıyoruz. Gittiklerimiz yerde 1500 kişilik mahallede biz 450 kişi ile karşılaşıyoruz. Vatandaş da genç isim görmek istiyor. Tanınmış bir ailenin çocuğuyum. Herkes nasıl iş yaptığımızı görüyor, biliyor. O yüzden de olacaksa Emre kardeşimiz olsun diyorlar. Erbakan hocamızın de yaptığı gibi mahalle kültürünü öne çıkarmak istiyoruz” dedi.

“CAMİ PROJESİNE GEREK YOK”

Ereğli‘de polemiğe dönüşen cami projesine nasıl bakıyorsunuz sorusuna Karaarslan, “ Ereğli sahilinde dört tane cami var. Bu camilerin safları da olmuyor. Bunu Ereğli‘de herkes biliyor esnafta biliyor. Sadece Cuma namazı için cami yapmaya gerek yok. Daha refah ve yaşanabilir yaşam kalitesi yüksek bir Ereğli isteyenlerin oylarına talibim.” ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin Topçu
Yasin Topçu - 5 ay Önce

Adam Haklı Yalandan Konuşmanın anlamı keşke herkes böyle net konuşsa genç başkan iyidir hayırlısı olsun kardeşim

Hakan Yıldırım
Hakan Yıldırım - 5 ay Önce

Genç Kardeşimiz Her alanda Başarılı bu işinde üstesinden gelir Tanınmış yerli aday helal olsun başarılar

Gönül Rahman67
Gönül Rahman67 - 5 ay Önce

Geleceğin İktidarı Ereğlinin İktidarı Arkandayız kardeşim

Orhan Durdu
Orhan Durdu - 5 ay Önce

Yeni genç bir kan yeni iktidar başarılar kardeş

Orhan
Orhan - 5 ay Önce

Yeni genç bir kan yeni iktidar başarılar kardeşim

SIRADAKİ HABER