Cem Küçük'ten Tepki

Zonguldak Uzun Mehmet Hastanesi yoluna Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, X sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Cem Küçük'ten Tepki

Zonguldak'ta günlerdir etkili olan yağışlar, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kent merkezinde hastane yolunda meydana gelen heyelan, yolu ulaşıma kapattı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Uzunmehmet Göğüs Hastanesi'nin bulunduğu bölgedeki yolda, günlerdir etkili olan yağışlar nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, hastane yolu çökmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Küçük, yaptığı paylaşımda, "Zonguldak'ta hastane yolu çöktü. İstinat duvarı yok. Sabahtan beri bir sürü tanıdık, tanımadık memleketten arayıp isyan ediyor." dedi.

Cem Küçük'ün tepkisi, Zonguldak'ta yaşayan ve hastaneyi kullanan vatandaşlar için önemli. Küçük'ün paylaşımı, hastane yolunun güvenliğinin sağlanmaması nedeniyle yaşanan mağduriyeti gözler önüne seriyor.

Küçük'ün paylaşımı, aynı zamanda yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almaları gerektiğini de gösteriyor.

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi, kentin en önemli hastanelerinden biri. Hastanenin yolunun çökmesi, özellikle acil hastalar için büyük bir risk oluşturuyor.

Öte yandan Zonguldak Belediyesi tarafından heyelan alınan yol ile ilgili Zonguldak Belediyesi yaptığı duyuruda, “ilimizde iki gündür devam eden sağanak yağış sonrası Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle söz konusu yol araç ve yaya trafiğine kapatılmış olup, vatandaşlarımızın alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica olunur”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER