BAYRAMLAŞMADAN İLGİNÇ NOTLAR

BAYRAMLAŞMADAN İLGİNÇ NOTLAR

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde bayramlaşma programı her bayram olduğu gibi yine Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay başkanlığındaki heyet birbirleri ile kucaklaşarak bayramlaştı, birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, halkın iyi bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, Kurban Bayramı´nın da amacına uygun kutlanmasının önemine değindi. Çay Bayram süresince herkesin ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yapmasını umuyoruz.  Büyüklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret etmeliyiz. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Tatsızlıkları bir tarafa bırakalım dedi.

Belediye Başkanı Posbıyık ise, herkese birlik ve beraberlik çağrısında bularak, Kurban Bayramı´nın bölgeye yakışır bir şekilde geçirilmesini diledi.a

ERDOĞAN İLE CANDAN BAYRAMLAŞMADI



Her ikisi de tokalaşma esnasında karşı karşıya gelmemeleri ve kafalarını farklı yönlere çevirmeleri bayramlaşma törenine damgasını vurdu.


GÜNDEM GAZETESİNE YOĞUN İLGİ

Kdz   ilgi odağı oldu. 8 sayfa yayımlanan gazete, gerek içerik, gerekse gündeme ilişkin değindiği konular ile tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ilgiyle okundu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2012, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER