BEÜ ÇAĞRIDA BULUNDU!

BEÜ ÇAĞRIDA BULUNDU!

THD Şube Başkanı, Hasta Hakları Kurulu Üyesi Ali Topaloğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) için kamuoyuna çağrıda bulundu.
BEÜ hastanesine sahip çıkılmasını isteyen Topaloğlu, “Hastalarımız neden Başka illere gitmek zorunda kalıyorlar. Hasta ve yakınları buralarda perişan oluyorlar” dedi.
Topaloğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İki yılı aşkın süreçte Covid 19 Salgın hastalığı ile mücadele ediyoruz. Bir çok sevdiğimiz insani ne yazık ki bu hastalıktan dolayı kaybettik ve etmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda bu salgın nedeniyle diğer birçok hastalığımızı ihmal etmek zorunda kaldık.
Bu süreçte Sağlık merkezlerimizin, Sağlık çalışanlarımızın ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu anladık. Kentimize ve Bölgemize hizmet eden BEÜ Hastanemize kent olarak çok sahip çıkmadık. Elbette eleştiri yapacağız. Ancak bu eleştirinin yanında buraya sahip çıkmak hepimizin sağlığı için çok önemlidir.
Başta Milletvekillerimiz, İş İnsanları, Kurumlar, Demokratik kitle örgütleri ve biz Zonguldak halkı olarak hastanemize hep birlikte sahip çıkalım. Üniversite yönetimi ve hastane yönetimi ile işbirliği yaparak gerekli girişimlerde bulunarak eksikleri giderelim. Hastanenin çağdaş bir şekilde halkımıza hizmet sunmasını sağlamalıyız.
Bizim hastalarımız neden Başka illere gitmek zorunda kalıyorlar. Hasta ve yakınları buralarda perişan oluyorlar.
Hep birlikte hiçbir ayrım gözetmeksizin el ele BEÜ Hastanemize sahip çıkalım. Hekim, personel ve araç gereç yönünden eksikleri giderelim.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER