BOMBA SÜSÜ VERDİLER, İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİLER

BOMBA SÜSÜ VERDİLER, İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİLER
gundemeregli.com-Zonguldak ve ilçeleri adli olayları ile dikkat çekti.

Kaynana  darp edildi

Edinilen bilgilere göre, 28 Şubat 2013 günü saat: 10.00 sıralarında K. E. ve K. E. isimli şahıslar, tartıştıkları kaynanaları nedeniyle karakolluk oldu.

 E. E. isimli şahsı darp eden iki kişi,  mağdurun şikâyeti üzerine gözaltına alındı.

 Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilen E.E damatlarından şikayetçi oldu. Şüpheliler ise ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Babası ile tartıştı, evi terk etti

Alınan bilgilere göre,  28.02.2013 günü saat: 22.15 sıralarında Y. Ü. isimli şahıs, F.Ü isimli kızıyla tartıştı.  Tartışma sonrasında 28 Şubat 2013 günü saat: 17.30 sıralarında evden ayrılan kız geri dönmedi.

F.Ü tartıştığı kızının eve dönmemesi üzerine Jandarma ekiplerine bilgi verdi. Jandarma Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayla ilgili tahkikata başlatırken, F.Ü her yerde aranıyor.

Bunalıma girdi

Alınan bilgilere göre, önceki gün saat: 20.00 sıralarında B. K. isimli şahıs, girmiş olduğu ruhi bunalım nedeni ile evde bulunan haplardan içti. Aşırı derece de hap alan B.K ailesi tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahıs midesinin yıkanmasının taburcu edilirken Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 Pakete bomba süsü verdiler

Çaycuma ilçesinde bomba süsü verilen bir paket korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Jandarma tarafından yapılan incelemede, bomba süsü verilmiş paket parçalara ayrılarak etkisiz hale getirildi.

Olayda Cumhuriyet Savcısının talimatı ile fail yâda faillerin yakalanması için tahkikata başlanılmıştır

 

Hapı fazla kaçırdı

Ereğli ilçesinde bir kişi fazla içtiği haplar yüzünden zehirlendi.

İlçeye bağlı Sarıkaya Köyünde yaşanan olayda, önceki gün 13.00 sıralarında P. C. isimli şahıs, tedavi amaçlı olarak yuttuğu haplardan, fazla alması sonucu zehirlendi. Şahıs Kdz. Ereğli Özel Ecomar Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, Olayda Cumhuriet Savcısının talimatı ile tahkikata başlandı.

İş aramaya çıktı, haber alınamadı

Gökçebey ilçesine bağlı Yeşilköy Köyünden iş aramak için çıkan bir kişiden haber alınamıyor.

Edinilen bilgilere göre, 28 Şubat 2013 günü saat: 11.10 sıralarında İ. M. Y. isimli şahıs, Jandarma ekiplerine 18 Şubat 2013 günü saat: 09.30 sıralarında oğlu olan S. Y.´nin İstanbul İline iş bulmak maksadı ile gittiğini ve halen kendinden haber alamadığını söyledi.

 Uzun süredir kendisinden haber alamadığını, kullanmış olduğu telefonun kapalı olduğunu beyan eden babanın bu ifadesinin ardından C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlatıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2013, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER