BOZHANEYİ YERLE BİR ETTİLER

BOZHANEYİ YERLE BİR ETTİLER
gundemeregli.com-

Kdz. Ereğli´nin Bozhane mevkisinde bir süre önce ruhsatsız oldukları gerekçesiyle mühürlenen balıkçı lokantaları belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Balık lokantalarının yıkımında emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı dikkat çekerken, yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Çakar, zabıta ekipleri, belediye fen işleri müdürlüğünün ekipleri tarafından başlatılan yıkım sırasında lokanta işletme sahipleri ve çalışanları çalışmaları büyük bir moral bozukluğu içersinde izlemek zorunda kaldı.

Bozahanede bulunan binaların yıkımında iş makinesi kullanılmazken, duvarlar ekipler tarafından balyozlarla kırıldı. Çatısı elle söküldü.  

Yıkımın başlayacağı sabah saatlerinde olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve çevik kuvvate bağlı ekipler en ufak bir tatsız olay yaşanmaması için önlem aldı.  

Bilindiği gibi Gıda Tarım Bakanlığı bu tür sahil kesimlerinde inşaata ve kullanıma müsaade etmiyor. Bu gerekçe ile yüzlerce kişinin iş kapısı olan işyerleri de yıkılmış oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2012, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER